PEC PÄÄLUOTTAMIESVAALIT- Postipalvelut Oy /Pakettilajittelu alueelle: Vantaan Logistiikkakeskus, Helsingin Ulkomaantuotanto, Lieto ,Pakettilajittelijat: Seinäjoki , Jyväskylä, Lahti, ja Lappeenranta.

28.1.2020PEC ,Postipalvelut Oy /Pakettilajittelu alueelle: Vantaan Logistiikkakeskus, Helsingin Ulkomaantuotanto, Lieto ,Pakettilajittelijat: Seinäjoki , Jyväskylä, Lahti, ja Lappeenranta.

 

PEC PÄÄLUOTTAMIESVAALIT

 

PLM toimikausikausi

Pääluottamusmiesten alueista, ajankäytöstä ja määristä liitto sopii työnantajan kanssa. PEC pääluottamusmiehen tehtävä on päätoiminen. Luottamusmiessopimuksessa on sovittu työnantajan kanssa, että kyseinen sopimus on määräaikaisena voimassa lokakuun loppuun 2021 (ei irtisanottavissa). Tämän jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi, kolmen kuukauden irtisanomisajalla. Jos kumpikaan osapuoli ei irtisano 31.10.2021 jälkeen sopimusta, niin nyt valittavien pääluottamusmiesten toimikausi on 4 vuotta eli se päättyy viimeistään 31.1.2024

PEC vaalitoimikunnalle tulleet ehdokkaat

Ehdokasasettelu pidettiin 15.1.2020 ja 24.1.2020 kello 16:00 välisenä aikana. Määräaikaan mennessä oli asettunut varsinaisiksi pääluottamusehdokkaiksi Andersson Aleksi, Djordjevic Filip, Siren Markku ja Syväkari Petteri.

Varapääluottamusmieheksi oli asettunut ainoastaan Syväkari Petteri. Jos käy niin, että varalle asettunut ehdokas tulee valituksi varsinaiseksi, niin joudumme käynnistämään varapääluottamusmiesvaalin

Äänestys suoritetaan ainoastaan pääluottamusmiehestä ja äänitapana käytetään sähköistä vaalia. Vaalit on suunniteltu alustavasti pidettäväksi 3.-6.2.2020 klo 13:00 välisenä aikana. Tulemme tiedottamaan tämän viikon lopulla tarkan äänestysajan ja miten äänestys tapahtuu.

Ehdokkaille tehtiin 3 kysymystä: 1. Kuka olet ja missä työskentelet?

2. Mitä edunvalvojatehtäviä sinulla on ollut ja on? 3. Mitä edunvalvojakoulutuksia olet käynyt?

 

Katso tästä ehdokasesittely

 

PEC vaalitoimikunta  28.1.2020

Eija Heikkilä                                                                               Tommi Tienpää

eija.i.heikkila@posti.com                                                            tommi.tienpaa@posti.com                                                     

puh: 040-5358707 klo 14:00 jälkeen, yötyö                                puh: 0505728759