Koulutus

PAUn tarjoama koulutus on loistava jäsenetu, joka kannattaa hyödyntää. Tarjolla on kaikille jäsenille ja aktiiveille sopivaa kurssitoimintaa. Koulutuksista saat hyödyllistä tietoa, oivallusta ja iloa. 

Liiton koulutuspaketti on monipuolinen. Se sisältää järjestökoulutusta kaikille jäsenille, edunvalvojien koulutusta, Työväen Sivistysliitto TSL:n kursseja ja lyhytkursseja osastoille.

Joulukuun Reitti- lehden mukana jaettiin vuoden 2023 koulutusopas, siihen voit  tutustua myös alla olevasta linkistä. PAU:n sivuilta löytyy lisää hyödyllistä tietoa koulutuksesta sekä kursseille ilmoittautumisesta.

Hyväksytyistä koulutuksista osasto maksaa kurssipäivärahaa. Hakemukset löydät tältä sivulta. Myös osaston järjestämistä koulutuksista maksetaan päivärahaa.

PAUn koulutusopas 2023

 

Kursseille hakeminen

Koulutukseen on kätevintä ja nopeinta ilmoittautua liiton verkkosivuilla olevan linkin kautta sähköinen jäsenpalvelu niin pitkään kuin kurssin nimi on siellä näkyvissä. Saman linkin kautta voit täydentää tietojasi liiton jäsenrekisterissä ja tarkistaa mitä kursseja olet jo käynyt. Voit myös käyttää liiton kurssihakemuslomaketta vanhaan malliin ja lähettää sen täytettynä liiton toimistoon osoitteella PAU ry Koulutusasiat, John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki.

Lomakkeita saat ammattiosastosi koulutusvastaavalta tai luottamusmieheltäsi.

Pääset tutustumaan PAU :n koulutuksiin klikkaamalla Koulutusopas-kuvaa.